marți, 19 martie 2013

Distrusi de un TRANDAFIR

Era odata o familie care era formata din mama (Mary) , tatal (John) , si copii Ashley (13 ani) si Michael (8 ani). Se apropria ziua lui Michael si mama a mers la singura florarie din orasel si a cerut 100 de trandafiri rosii.Dar vanzatoarea avea decat 99 trandafiri rosii asa ca i-a dat unul negru si 99 rosii.
Femeia a pus trandafirii langa patul lui Michael ca sa ii vada dimineata. La miezul noptii , din trandafirul negru a iesit o mana care l-a sufocat pe Michael si dimineata urmatoare l-au gasit mort.

Dupa un timp se apropria si ziua lui Ashley. Mama ei a mers la florarie iar povestea s-a repetat.
Dupa ce si-au inmormantat fiica , plina de durere in suflet , Mary a realizat ca se aproprie ziua sotului ei. Aceasta a cumparat 99 de trandafiri rosii si 1 negru ca pana acum. Dar in acea noapte a decis sa stea de paza. Cand a vazut ca din trandafirul negru iese o mana a impietrit. Dar si-a adunat curajul si a luat un cutit .Cu acesta a taiat mana malefica . Mana care ii ucisese copii.


S-a dus sa faca reclamatie la acea florarie cu privire la faptele ce se intamplasera cu o seara inainte . Spre uimirea ei cand a ajuns acolo vanzatoarea nu mai avea o mana!!!!

CONCLUZIE : vanzatoarea era fantoma si practica asta de mult timp. Asa a ajuns acel oras sa ramana parasit iar Mary si John au plecat departe unde si-au refacut (sau au incercat) sa isi refaca viata.

PS : o sa va anunt cand postez o poveste adevarata. Voi scrie la titlu in paranteza ADV.
Astept pareri ...

10 comentarii: